Uvajanje e-gradiv in e-storitev PDF natisni E-pošta
Prispeval Nataša Jeras   
Petek, 19 December 2014 10:01

Na naši šoli že drugo leto sodelujemo v projektu Uvajanje e-gradiv in e-storitev. V okviru tega projekta pri pouku uporabljamo tablice.

V sredo, 12. 12. 2014, smo za opazovalce z Zavoda za šolstvo prikazali tri šolske ure. Pri naravoslovju so z učiteljico Nataša Jeras opazovali, kako nastaneta dan in noč. Pri matematiki so z učiteljico Živo Škrinjar spoznavali množice. Pri likovni umetnosti pa so se z učiteljico Renato Kern pogovarjali o svetlostnih odtenkih.

Slikovno gradivo si lahko ogledate v galeriji.

 

 
Zahvala: Novoletna tržnica PDF natisni E-pošta
Prispeval Sklad Čebelica, Helena Lesar   
Torek, 16 December 2014 14:13

Dragi učenci, starši in učitelji, zelo smo veseli, ker vam lahko sporočimo, da smo na novoletni tržnici z vašo pomočjo zbrali 1.350,00 EUR za šolski sklad Čebelica! Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali k našemu skupnemu uspehu.

Več...

 
Finale floorballa za najmlajše PDF natisni E-pošta
Prispeval Eva Vremec   
Ponedeljek, 15 December 2014 16:14

V petek, 12. 12. 2014, je bilo finale Prvenstva OŠ Ljubljane v floorballu za najmlajše učence. Naši petošolci so pokazali izvrstno igro in osvojili pokal ter medalje za tretje mesto. Čestitke!

Več ...
 
Šest srebrnih in eno zlato priznanje PDF natisni E-pošta

Znani so rezultati državnega tekmovanja iz Razvedrilne matematike. Tekmovanja se je udeležilo šest učencev in vsi so osvojili srebrna priznanja. To so  Peter Lekše (6. r.),  Luka Debevc, Žan Lenaršič, Miha Češnovar (7. r.), Nina Vidmar (8. r.)  in Ajda Pajnič (9. r.). Peter Lekše je bil  med šestošolci drugi najuspešnejši  v državi. Osvojil je zlato priznanje ter 2. nagrado.

Čestitamo!

učiteljice matematike

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Joomla Templates by Joomlashack