Spoštovani starši!

Učitelji spremljevalci sporočajo, da so ob 13.00 krenili na pot iz Fare in predvidoma pridejo v Šmartno okrog 15.10 (lahko pa pride do sprememb -promet, lulanje, itd.). 

3. dan:

Tretji dan smo naredili težjo stopnjo v adrenalinskem parku. Začetni strah smo uspešno premagali. V Fari smo se imeli zelo lepo, ocena za čisto 10-ko 🙂.

2. dan:

Rana ura – zlata ura:) Po jutranji telovadbi in obilnem zajtrku smo se odpravili na rafting. “Ho-ruk, ho- ruk!” so pela vesla čez brzice. Nekateri so vmes pristali celo na hrvaški strani. Kdo je zmagal? Vsi, ki smo srečno in zdravo prispeli do cilja.

Po kosilu smo se podali na pohod na bližnji hrib Tiso, od koder smo imeli čudovit razgled na kostelski grad. Vmes smo občudovali slap Nežica. Zvečer smo imeli družabni večer na igrišču, kjer smo se igrali zabavne rajalne in socialne igre.

1. dan:

V Fari nas je pričakalo sončno vreme. Po nastanitvi v sobah (mimogrede: nekateri otroci so danes prvič preoblekli posteljnino:) smo izdelovali vetrnice in preizkusili svoje spretnosti v adrenalinskem parku. Vmes smo igrali športne igre na igrišču. 

Zvečer smo se sprehodili po Fari in občudovali kulturno dediščino kostelske hiše. 

Žejo smo si gasili z odlično vodo “costello”, tukaj teče kar iz pipe!

Spoštovani starši!

 

Sporočamo vam, da so učenci 3. razredov in njihovi spremljevalni učitelji srečno prispeli v CŠOD Fara.