1. dan:

Po prihodu nas je najprej čakala nastanitev in obilno kosilo. Sledil je odhod na plažo in preizkus znanja plavanja. Mimogrede, voda je res odlična. Tudi večerja je zelo teknila in pred nami je le še sprehod do Malinske. Sladoled bo vsekakor pika na i krasnega prvega dne.

2. dan:

Prebudili smo se v sončno jutro. Nekateri so se za dobro jutro odpravili na tek, ostali pa še malce poležali. Dopoldne smo pisali razglednice in dnevnike za spomin. V morju smo se učili novih tehnik plavanja in skokov v vodo. Po obilnem kosilu smo se malce spočili nato pa zopet odšli na plažo, kjer smo preverili še potapljaške sposobnosti. Popoldne smo pripravljali program za zvečer in se malce poigrali tudi na igrišču. Zvečer je sledil še zabavni program “pokaži kaj znaš”, kjer so nas otroci presenetili s svojo izvirnostjo.

Mamice in očki zaenkrat je vse v redu. Lepo spite.

3. dan:

Na Krku se imamo odlično. Vreme je takšno kot smo naročili, voda fantastična. Danes smo ustvarjali Dopoldne smo izdelovali zmaje in padala, jutri pa jih bomo tudi preizkusili. Popoldne smo risali na plaži. Vmes smo seveda pridno nabirali plavalno kondicijo in izpopolnjevali tehniko plavanja za delfinčke, ki nas čakajo jutri. Seznanili smo se tudi z osnovami reševanja iz vode in nudenjem prve pomoči utopljencu. Da bo mera polna je po večerji sledil še kviz “male sive celice”, nato pa le še skok v posteljo in zaslužen spanec. Jah, ni nam dolgčas.

Mamice in očki smo že čez polovico :)

4. dan: 

Predzadnji dan šole v naravi je bil tekmovalno obarvan. Dopoldne smo namreč osvajali delfinčke. Bera je bila več kot odlična, 13 zlatih, 14 srebrnih in 13 bronastih. Čez dan smo spoznavali še živali in rastline morskega sveta, izdelovali obeske ter poiskusili vodno aerobiko. Zvečer je sledila še svečana podelitev priznanj in nagrad ter ples.

Jutri nas čaka še pakiranje in zadnje plavanje. Načrtovan odhod s Krka je ob 13.00 uri, tako da nas v Šmartnem lahko pričakujte okoli 16.00 ure.

Mamice in očki pripravite objemčke in poljubčke.

Slike si lahko ogledate v Galeriji.

Petošolci in spremljevalci