Priprave na prihod gostov iz Erasmus projekta.

Sprejem učencev iz Valencije, ki sodelujejo v izmenjavi, in koordinatorjev držav partneric v projektu.

Koordinatorji iz držav partneric si ogledujejo izvedbo de Bono metode ustvarjalnega mišljenja med učno uro v 4. b, izvedbo ure matematike v 3. a in izvedbo ure angleščine v 1. a.

Goste iz Erasmus projektnega tima in učence, ki so na izmenjavi, smo popeljali na ogled Biotehničnega centra Naklo..

5 držav partneric je na 2. mednarodnem projektnem delovnem sestanku, ki je potekalo na naši šoli, v ponedeljek simbolično posadilo semena, iz katerih bodo vzklile trdne vezi sodelovanja in partnerstva v okviru našega skupnega projekta z naslovom Šolski vrtovi za državljane prihodnosti.

Goste iz Erasmus projektnega tima smo popeljali na ogled Ljubljane.

Učenci iz naše šole, ki gostijo učence iz Valencije, so v družbi staršev v ponedeljek španskim učencem pripravili nepozabno uvodno druženje na Šmarni gori, saj so imeli priložnost spoznati drug drugega preko zabavnih iger in aktivnosti. Imeli so se super! Včeraj smo učence iz Španije peljali na ogled Škocjanskih jam, danes si bodo ogledali Tehnični muzej Bistra, popoldan bodo obiskali Šolski muzej in si nato ogledali še Ljubljano.

Osmošolke in španski učenci – smo že prijatelji.

Španski učenci so si v sredo z našimi osmošolci ogledali fizikalne eksperimente, razblinili iluzije, saj smo spoznali fizikalne zakone, ki stojijo za njimi in se obenem preizkusili v poznavanju Nikole Tesle in njegovega dela. Seveda ob tem ni manjkalo elektrike na takšen ali drugačen način.

Še več slik si lahko ogledate v Galeriji.