Spoštovani!

Obveščamo vas, da bo cesta Ljubljana – Šentvid – Vodice v Tacnu od ponedeljka, 29. 5. 2023, do nedelje, 11. 6. 2023, zaprta zaradi popolne prometne zapore. Obvoz bo možen po avtocesti med priključkoma Brod in Šmartno v obe smeri, tudi za vozila brez vinjete.

Po doslej dostopnih informacijah bodo šolski prevozi otrok vozačev, ki se vozijo s šolskim kombijem, potekali spremenjeno (priponka). Učenci, ki uporabljajo javni prevoz LPP, naj upoštevajo spremenjene režime voženj.

O morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Spremenjene linije LPP
Obvestilo o obvozu

Zahvaljujemo se za razumevanje in vas prosimo za strpnost.

Lep pozdrav.

Vodstvo šole

Dopis LPP:

Spoštovani,

zaradi popolne zapore na odseku Ceste Vstaje od ponedeljka, 29. 5. 2023, bo šolski avtobus, ki vozi čez omenjen odsek, preusmerjen na obvozno traso, ki bo potekala po avtocesti.

Vsi ostali šolski prevozi bodo potekali nemoteno z manjšimi zamudami.

Zaradi popolne zapore bodo imele spremenjene vozne rede tudi linije N1, 1B, 8 in 21, uvedena pa bo tudi začasna linija 21Z, na relaciji (Ježica – Vižmarje).

Vozne rede najdete na povezavi: Vozni redi | Ljubljanski potniški promet (lpp.si).

Redne linije lahko uporabijo učenci, ki imajo kartico Urbana z naloženo šolsko vozovnico.

Začasni poteki linij mestnega potniškega prometa so razvidne iz spodnje slike in povezave, ki vam jo navajamo: https://www.lpp.si/aktualno/zaradi-popolne-zapore-na-delu-ceste-vstaje-imajo-linije-lpp-spremenjen-vozni-red