Obvestilo glede vračanja četrtošolcev s tabora

Četrtošolci se bodo s tabora v Šmartno vrnili med 15.30-16.00 zaradi gneče na cesti. Starše naprošamo, da svojega avtomobila zaradi varnosti ne parkirajo pred pokopališčem in v bližnji okolici pokopališča, in se tudi oni umaknejo. Tako bo voznik lahko parkiral in otroci bodo lahko varno izstopili.

4. dan:

Tekmovali smo v lokostrelstvu, molži krave in pastirskih igrah. Pobližje smo spoznali domske živali, tabor pa zaključili z vožnjo po toboganu in podelitvijo diplom.

3. dan:

Raziskovali smo bližnji gozd in živali v potoku ter tekmovali v spuščanju žogice po stezi, ki smo jo naredili sami. Z gozdnim materialom smo ustvarili lastne obraze, del gozdne poti pa smo prehodili tudi z zavezanimi očmi.
Po kosilu in počitku smo tekmovali tudi v orientaciji, večer pa zaključili z zabavo in teleskopskim opazovanjem Jupitra in Saturna.

2. dan:

Preplezali smo vzhodno steno Medveda, izdelali sončno uro, ki je eno uro zaostajala. Le zakaj? 

Streljali smo z lokom in vse puščice so zadele tarčo, razvrščali  živali, se po razredih nasmejali ob različnih igrah, večer pa zaključili z opazovanjem zvezd.

  1. dan:

Medvedje Brdo nas je pričakalo v soncu.

Spoznavali smo okolico, se orientirali s kompasom in zemljevidom, zvečer pa smo imeli nočni pohod z lučkami. Vmes je bilo veliko igre, smeha in zabave.

Učenci in učitelji se počutimo odlično!