5.dan: Neskončno smo se razveselili domskih živalic, ki smo jih lahko imeli tudi v rokah. Izdelali smo prave pravcate rakete in jih izstrelili. 1, 2, 3, gremo!

4. dan:

Četrtkov dan je bil oblačen in deževen, vendar to ni motilo velikega duha. Dopoldan smo se prelevili v Robine Hoode in streljali z lokom skoraj same desetke. Vrvice prijateljstva so nam šle odlično od rok. Ali koga nosi polna luna? Ugotovili smo, da bo kmalu. Picerija Medved je imela nove picopeke, pice so bile dobre za dve Michelinovi zvezdici. Večer smo zaključili s predstavitvijo sob in gusarsko pesmijo. Heja bumbarasa…

3. dan: Po jutranji telovadbi in zajtrku smo se prelevili v astronome ter odkrili, da Zemlja ni središče  vesolja. V gozdu smo postavljali steze in se zabavali ob spuščanju žogic. Popoldan smo potovali v čas pastirjev in si krajšali čas z njihovimi igrami. “Namolzli” smo veliko mleka za zajtrk. Obiiskali smo žago, kjer so nam pokazali postopek od drevesa do deske. Zvečer pa smo glasno navijali za naše odbojkarje. 

2. dan: Splezali smo v višave; skoraj do strehe, in to čisto VSI! Noč v gozdu bi bila za nas mala šala, saj si znamo izdelati prave bivake. Hm, kaj pa če pride medved? Popoldan smo se s kompasi in zemljevidi po skupinah podali (ne)znano kam in se nismo izgubili. Zvečer smo peli ob tabornem ognju in si s teleskopom širili obzorja. 

1. dan: Medvedje Brdo nas je pričakalo v soncu. Spoznali smo okolico doma, se orientirali s kompasom in narisali preprost zemljevid. Komaj smo čakali na prosti čas, ko smo lahko preizkusili plezalno steno, žoge in loparje … Zvečer smo opazovali zvezde in luno ter prepevali pesmi za lahko noč.