4. dan:

Za nami je zadnji dan tabora. Zjutraj smo se učili o energiji, kakšne vrste energije poznamo, zakaj jo potrebujemo in kako jo lahko na zabaven način preizkusimo skozi eksperimente. Sledilo je izdelovanja čisto pravih raket, ki so bile izstreljene v nebo sredi dvorišča. Po kosilu so nam učitelji pripravili zabavne pastirske igre, kjer smo se preizkusili v molži krave, ”štrbunku”, metanju podkev, za konec pa smo spekli še slastne piškote, ki smo jih po večerji lahko pojedli. Nam verjamete, da so bili odlični? Mi vam zagotavljamo, da so bili! Za zaključek tabora pa smo imeli družabni večer, kjer smo pokazali svoje skrite in ne skrite talente. Preživeli smo lep teden. Bil je poln novih izkušenj, druženja, gibanja, jutri pa se z veseljem vračamo domov. Sedaj pa hitimo vsak v svojo posteljo, da se jutri čim prej vidimo! Mahamo. 😊

3. dan:

Dopoldan smo plezali na čisto pravi plezalni steni in premagovali strah pred višino. Na travniku smo spoznavali različne živali, jih lovili in se naredili čisto posebno barvno paleto. Popoldan pa smo se čisto sami odpravili na orientacijsko pot, vsi smo nalogo uspešno opravili. Po slastni večerji, makaroni s paradižnikovo omako, smo svojo energijo porabili na igrišču in se igrali socialne igre. Utrujeni smo se odpravili k zasluženemu počitku.

2. dan:

Danes so nam kuharji pripravili slovenski tradicionalni zajtrk. Polni energije smo se odpravili v gozd kjer smo ustvarjala z materialom, ki smo ga našli v gozdu, poslušali drevesa, gledali krošnje, v potoku iskali živali in se igrali. Po kosilu pa smo se ponovno odpravili v gozd po nove dogodivščine. Najbolj pa nam je bila všeč igra po večerji, ko so nam učitelji pripravili različne postaje in igre na igrišču. Skupaj smo zavezovali vezalke, metali na koš, plezali in risali na malo drugačen način. Za nami je lep dan, poln vtisov in novih znanj.

1. dan:

Preživeli smo zelo zanimiv in zabaven dan. Po okusnem kosilu smo imeli čas za igro na igrišču, spoznavali smo strani neba, kako se orientiramo, kako je sestavljen kompas. Učili smo se tudi o astronomiji, luni, sončnih pegah. Sedaj pa še malo igre, malo knjige in k zasluženemu počitku. Mahamo!

Spoštovani starši!

 

Učenci in učitelji sporočajo, da so varno prispeli v CŠOD Medved. Sporočajo še, da so zelo veseli.