Devetošolci in starši.

SPREJEMNI INTERVJUJI NA WALDORFSKI GIMNAZIJI

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bodo učenci, ki bi želeli kandidirati za vpis na waldorfsko gimnazijo, imeli sprejemne intervjuje v času od 1. do 6. 6. 2020. Za točen termin se bomo po telefonu dogovorili z vsakim kandidatom posebej.

 

SREDNJA ŠOLA ZA OBLIKOVANJE IN FOTOGRAFIJO LJUBLJANA OBVEŠČA:

PREIZKUS LIKOVNE NADARJENOSTI

Preizkus  bomo za vse smeri  izvedli v soboto, 6. junija 2020. Vsi, ki se še niste prijavili, lahko izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov: tajnistvo@ssof.si   

Več informacij dobite na njihovi spletni strani: Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana

 

 

Spoštovani devetošolci!

V ponedeljek, 20. 4. 2020, nas je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport seznanilo z novim rokom za prijavo za vpis v srednje šole in dijaške domove za naslednje šolsko leto, ki je 11. maj 2020.

Na ministrstvu so pripravili nova rokovnika za prijavo in vpis v srednje šole in dijaške domove za naslednje šolsko leto, ki sta objavljena tudi na spletni strani ministrstva.

Glede na trenutno stanje epidemije poudarjam, da na prijavnici za vpis v srednje šole ni potreben podpis in žig ravnateljice osnovne šole.
Tistim kandidatom, ki so že oddali prijavnico za vpis v srednje šole oziroma dijaške domove, nove prijavnice ni treba več pošiljati, saj so do sedaj prispele prijavnice veljavne in upoštevane.

Več informacij o samem postopku oddaje prijavnic in vpisa v srednje šole dobite na povezavi https://www.gov.si/novice/2020-04-20-ministrstvo-izdalo-nova-rokovnika-za-vpis-v-srednje-sole-in-dijaske-domove-za-solsko-leto-20202021/

Želim vam, da pravočasno oddate prijavnice za vpis v izbrane srednje šole in uspešno zaključite šolsko leto.

Irena Babnik, ravnateljica