Spoštovani učenci, starši, donatorji in zaposleni!

Za nami je odličen Pomladni vrtiljak, ki se je na Osnovni šoli Šmartno pod Šmarno goro odvrtel v soboto, 15. 4. 2023.

Letošnje leto je bil Vrtiljak v znamenju dneva Zemlje. Po otvoritvi v veliki telovadnici smo lahko uživali na številnih zabavnih in poučnih delavnicah, našli kaj zase med rabljenimi knjigami in igračami, kupili nekaj sadik za vrt ali kakšno sobno rastlino, preizkusili svojo srečo z dobitki na srečelovu in se okrepčali z odlično ponudbo jedi in napitkov, ki so jih pripravili šolski kuharji in lokalni ponudniki. Na tržnici so se izmed lokalnih ponudnikov predstavili: Ekološka kmetija Burgar, Kmetija Bitenc, Gostilna Rašica in Kmetija Šilc. Na Vrtiljaku je sodelovalo tudi Planinsko društvo Šmarna gora.

Iskreno se zahvaljujemo vsem obiskovalcem Vrtiljaka, staršem in donatorjem, ki ste prispevali denarna in materialna sredstva za srečelov in prodajo, ter vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi aktivnosti. Ogromno idej, dobre volje in truda je bilo vloženega v pripravo tega dogodka  in res je uspel!

Za šolski sklad smo skupaj zbrali 3783,96 evrov. Sredstva bodo namenjena za sofinanciranje šolskih potrebščin in dodatnih dejavnosti za učence (šole v naravi, tabori), kot tudi za omogočanje boljših pogojev za učenje in izobraževalno dejavnost na šoli.

Še enkrat srčna hvala!                                                             

            Upravni odbor Šolskega sklada  Čebelica in vodstvo šole

Foto: Dušan Bajuk