Od 28. 1. 2021 do predvidoma 13. 7. 2021 bo s strani Direkcije RS za infrastukturo popolna zapora ceste skozi Šmartno. V tem obdobju se bo izvajala rekonstrukcija  ceste v dolžini okvirno 700 metrov. Istočasno se bo urejala tudi ostala infrastruktura (kanalizacija, vodovod, pločniki,…).

Dela se bodo izvajala  etapno in sicer bo prva etapa potekala na odseku v dolžini 200 m, med križiščem z Gustinčičevo ulico in križiščem z Ulico Željka Tonija, v smeri Povodja. Glede na etapno izvajanje del, boste prebivalci na tem delu vsekakor manj obremenjeni, kot če bi dela potekala na celotni dolžini,  bo pa potrebno veliko strpnosti in razumevanja v času izvajanja del.

Zaradi popolne prometne zapore  sta začasno ukinjeni postajališči Podvodje in Šmartno pod Šmarno goro v obeh smereh. Avtobusi na liniji št. 60 imajo od četrtka, 28. 1. 2021 od 10. ure dalje obvoz.  Linija 60 na obvozu | Ljubljanski potniški promet (lpp.si)

Ker bo občasno prihajalo do zapor na Cesti skozi Šmartno vas prosimo, da spremljate aktualna obvestila o morebitnih spremembah voženj šolskega kombija in predvsem za strpnost.

Vodstvo šole