VARNO NA KOLESU
Tudi v letošnjem letu se odvija projekt spodbujanja kolesarjenja učencev “Varno na kolesu”. Namenjen je vsem učencem od 1. – 9. razreda. Veseli bomo sodelovanja z vami, saj smo imeli v lanskem letu res veliko udeležbo učencev, ki so skupaj zbrali več kot prekolesarjenih 3500 kilometrov. Letos smo že podirli šolski rekord in nadejamo si še več kilometrov.
NALOGA: Pri nalogi tega projekta šola do 26. 4. 2021 zbira število prevoženih kolesarskih kilometrov vseh sodelujočih učencev. Štejejo razdalje, ki jih učenci prevozijo v svojem prostem času, skupaj s svojimi domačimi, prijatelji ali pa sami.
Starše ali učence prosimo, da prekolesarjene kilometre vpisujete redno v program na spodnji povezavi. Program kilometre sešteva sam.
Šole in učenci z največ prevoženimi kilometri med sodelujočimi, bodo ob koncu leta nagrajeni s praktičnimi nagradami. Najboljše šole pa tudi z denarnimi nagradami, brezplačnimi kolesi za šole, kolesarskimi delavnicami in s čeladami.
Letos bomo zelo veseli tudi vaših fotografiranih kolesarskih utrinkov. Fotografije bomo uporabili za namen dokazovanja aktivnosti v projektih Varno na kolesu in Erasmus+ (tematika “življenje brez emisij”).
Fotografije prosimo pošljite na email: mina.marincic@os-smartno.si
Naj bo zbiranje zdravih kilometrov še naprej uspešno!
Učiteljica Mina Marinčič in razredniki