Učenci 8. in 9. razredov!

Tukaj boste našli informacije o dnevih odprtih vrat v srednjih šolah.

Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna vabi na dan odprtih vrat, ki bo potekal v četrtek, 14. 11. 2019, od 16.00 in 18.00, v prostorih šole (Tržaška 36, 6230 Postojna). Uradno vabilo najdete na spletni povezavi: http://sola.sgls.si/zdravstvena-tece-po-ulicah-postojne/. Na spletni strani šole najdete tudi podrobnejše opise posameznih programov, v kolikor niste prepričani, ali bi se udeležili dneva odprtih vrat.
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka
Srednja vzgojiteljska šola, gimnazija in umetniška gimnazija Ljubljana organizira v januarju dneve odprtih vrat za programa
a) umetniška gimnazija – smer sodobni ples in
b) umetniška gimnazija – smer gledališče in film.

V priponki najdete vabilo na dneve odprtih vrat s natančnejšo navedbo terminov. Na povezavi: https://www.svsgugl.si/okroznica/dnevni-odprtih-vrat-za-ucence-9-razredov/ najdete dostop do prijavnega obrazca.

Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka”
Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana (ZGNL) vabi na Dan odprtih vrat in na Informativna dneva. Takrat bo ZGNL predstavil srednješolske programe, ki jih ponuja bodočim dijakom.
Prilogi:
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka
Učenci 9. razredov,
v času zimskih počitnic, 17. – 21. februarja in 24. – 28. februarja 2020, bodo potekale intenzivne priprave na likovne sprejemne izpite na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo oz. Umetniško gimnazijo – likovna smer. Tečaji bodo potekali v prostorih šole art:tečaj, Miklošičevi cesti 38, 1000 Ljubljana.
Več informacij o tečajih najdete na spletni strani: https://art-tecaji.com/
INFORMATIVNI DAN ŠOLE art:tečaji
Vrata šole bodo odprli v petek, 14. februarja 2020 med 10. in 18. uro, ter v soboto, 15. februarja 2020 med 10. in 12. uro. Priredili bodo razstavo tečajnikov šole in učencem ponudili vse informacije v zvezi z nadaljnjim šolanjem.
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka
Učenci 9. razredov!
Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana bo 29. januarja 2020 med 12h in 16h organizirala Dan odprtih vrat. Prijavite se lahko preko elektronskega naslova: informativni@ssgtlj.si ali preko telefonske številke: 01/546-61-52.
Več informacij dobite v PRILOGI.
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka
Učenci 9. razredov!
Škofijska klasična gimnazija bo organizirala dan odprtih vrat, in sicer v soboto, 25. januarja 2020od 9. do 13. ure. Ta dan si bodo lahko učenci in njihovi starši ogledali gimnazijo in prisostvovali pri pouku. Poleg gimnazije bodo predstavili tudi Jegličev dijaški dom.
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka
Učenci!
Na Gimnaziji Želimlje bodo organizirali dan odprtih vrat, in sicer v soboto, 18. januarja 2020. Predstavili bodo življenje na Gimnaziji Želimlje in v Domu Janeza Boska (dijaški dom). Obvestilo najdete tudi na njihovi spletni strani: https://gz.zelimlje.si/novice/dan-odprtih-vrat-2/
Program:
10:10 – 12:00 ogled šole in dijaškega doma ter obisk dijakov med poukom in pri dejavnostih
12:00 – 12:45 zaključna prireditev
Sanja Tkalec, šolska svetovalna delavka