Obvestilo o današnjem vračanju šestošolcev:

Učitelji in učenci 6. razredov sporočajo, da je na cesti gneča in bodo prišli v Šmartno vsaj s pol urno zamudo.

Prosimo za razumevanje.

4. dan:

Učenke 6. a in 6. b so takole povzele vtise zadnjih dni: 

Sol v laseh, zlomljena srca (za fante), žulji na nogah, veselje in smeh, morski psi in delfinčki v rokah, polni želodci sladoleda, Sinji galeb, mavrica, haiku:
Gledam obzorje, njena krogla zbeži, morje radosti…
…bilo je nepozabno! 😉

3. dan:

Za nami so že trije dnevi šole v naravi, današnji dan pa je bil še posebej aktiven. Po zajtrku smo imeli narovoslovno delavnico o vremenu in delavnico z naslovom Poezija in morje. Sledilo je jutranje kopanje na katerem smo urili naše plavalne spretnosti ter se zabavali ob vodnih igrah. Po kosilu je sledil počitek po sobah, nato popoldansko kopanje, po večerji pa smo se ponovno zapodili v morske valove in prebrali nekaj haikujev z jutranje delavnice. Zvečer smo bili po vseh aktivnostih tako utrujeni, da smo takoj zaspali. 
Jutri bo ponovno v ospredju plavanje, saj bomo opravljali “delfinčke”. 

2. dan:

Danes smo dan posvetili predvsem plavalnim vsebinam. Zvečer pa smo smo se odpravili v center Izole na večerni pohod, kjer smo se posladkali s sladoledom. Vsi smo super in uživamo na morju.

1. dan:

Kljub zastojem na cesti smo srečno prispeli v Izolo, kjer nas je pričakalo odlično kosilo. Popoldan smo odšli na plavanje v morje, kjer smo se lahko osvežili. Preizkusili smo se v prepevanju Sinjega galeba, večer pa zaključujemo ob prijetnem druženju, kjer spoznavamo Izolo in vremenske pojave. 

 

Spoštovani!

 

Učenci 6. razredov in njihovi spremljevalci sporočajo, da so srečno prispeli v Izolo. Najprej se bodo okrepčali s kosilom potem pa nadaljujejo z aktivnostmi.