Spoštovani!

Z dobrodelno prireditvijo Pomladni vrtiljak na Osnovni šoli Šmartno pod Šmarno goro ponovno odpiramo vrata veselemu pomladnemu vzdušju. Namen letošnjega dogodka je športno druženje staršev, učencev in učiteljev, odprtje prenovljenega šolskega igrišča ter zbiranje sredstev za šolski sklad Čebelica. Zbrana sredstva bomo uporabili za sofinanciranje plačljivih dejavnosti za učence ter za sofinanciranje nabave didaktičnih pripomočkov za kakovostnejši in bolj razgiban pouk.

V okviru prireditve, ki bo 23. 4. 2022, bomo izvedli tudi srečelov. Z izkupičkom od prodaje srečk bomo obogatili šolski sklad Čebelica. Veseli in hvaležni bomo, če bomo lahko z vašo pomočjo in vašim sodelovanjem pripravili zanimiv in raznolik nabor izdelkov in storitev.

Prosimo vas, da po svojih močeh prispevate izdelke, promocijski material ali storitve za srečelov. Če ste pripravljeni sodelovati, lahko dobitke s pripisom SREČELOV pošljete ali dostavite v tajništvo šole oz. v svetovalno službo, kamor jih lahko prinesejo tudi učenci.

Starši, prosimo vas, če lahko našo prošnjo posredujete podjetjem ali posameznikom, ki bi bili pripravljeni darovati za naš srečelov. Vsak prispevek bo dragocen, saj je srečelov zelo priljubljen.

Vsi donatorji bodo tudi imenovani na vidnem mestu na dan prireditve in na šolski spletni strani.

Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost in pomoč.

                                                                                                            Člani šolskega sklada Čebelica