Spoštovani!

Z dobrodelno prireditvijo Pomladni vrtiljak na Osnovni šoli Šmartno pod Šmarno goro vsako leto odpremo vrata veselemu pomladnemu vzdušju. Namen dogodka je druženje staršev, učencev in učiteljev ter zbiranje sredstev za šolski sklad Čebelica. Zbrana sredstva bomo uporabili za sofinanciranje plačljivih dejavnosti za učence in za sofinanciranje didaktičnih pripomočkov za kakovostnejši in bolj razgiban pouk.

Tema letošnjega Pomladnega vrtiljaka je ŠPORT. Učenci in obiskovalci se bodo lahko preizkusili v različnih športnih panogah.

V okviru prireditve, ki bo 13. 4. 2024, bomo poleg gibanja na številnih športnih postajah tradicionalno izvedli tudi srečelov ter prodajo rabljenih knjig in igrač. K temu letos dodajamo še prodajo rabljenih, a uporabnih športnih rekvizitov. Teh priljubljenih dejavnosti na Vrtiljaku ne more biti brez Vašega vsakoletnega sodelovanja.

Spoštovani starši, tudi letos Vas prosimo, da po svojih močeh prispevate izdelke, promocijski material ali storitve za srečelov. Veseli in hvaležni bomo, če bomo lahko z Vašo pomočjo pripravili zanimiv in raznolik nabor dobitkov. Če ste pripravljeni sodelovati, lahko dobitke s pripisom »srečelov« pošljete ali dostavite v tajništvo šole ali v prostore svetovalne službe, kamor jih lahko prinesejo tudi učenci.

Knjige in igrače, ki so jih Vaši otroci prerasli ali jih ne uporabljajo več, drugemu otroku pa bi bile v veliko veselje, bodo ta dan za simbolični znesek dobile nove lastnike. Zbiramo vse vrste lepo ohranjenih knjig, sestavljank, družabnih iger in igrač, razen plišastih. Učence prosimo, da igrače prinesejo v kabinet 1. razreda, knjige pa v šolsko knjižnico.

V primeru, da imate doma dobro ohranjene in uporabne športne rekvizite, ki jih ne uporabljate več in ste jih pripravljeni podariti, prijazno prosimo, da jih učenci prinesejo v kabinet športa.

Zahvaljujemo se Vam za vašo dobrodelnost in pomoč.

V veselem pričakovanju letošnjega Pomladnega vrtiljaka Vas lepo pozdravljamo.

Šolski sklad OŠ Šmartno pod Šmarno goro, predsednik šolskega sklada Blaž Bilban       

 

Ravnateljica Irena Babnik in zaposleni OŠ Šmartno pod Šmarno goro