Spoštovani!

V času ponovnega pouka na daljavo, od 1. 4. do 11. 4. 2021, bomo na šoli zagotavljali šolsko prehrano za vse učence in učenke od 1. do 3. razreda, ki bodo vključeni v nujno varstvo.

Do toplega obroka so zopet upravičeni vsi učenci, ki imajo regresirano kosilo. V času zaprtja šole pa bomo ponujali topel obrok tudi ostalim prijavljenim učencem. Topel obrok bo pripravljen za prevzem v embalaži za enkratno uporabo. Prevzem bo potekal med 12.00 in 13.00, kjer je nameščen tudi zvonec (vhod skozi šolsko igrišče). Vhod v prostore šole ni možen.

Prijavo na topel obrok morajo starši urediti najkasneje do srede, 31. 3. 2021 do 7.30 ure, in sicer na naslednji način:

  • ker so v eAsistentu (modul prehrana) vsi učenci šole v času izobraževanja na daljavo odjavljeni na prehrano, vas v primeru, da boste prihajali po kosilo, prosimo za pravočasno prijavo,

  • v kolikor želite dodatno prijaviti še druge osebe iz vašega gospodinjstva nam to sporočite na el. naslov: masa.lepsa@os-smartno.si (ga. Lepša, organizatorka prehrane). Cena kosila za zunanje uporabnike je 3,50€.

Prosimo vas, da ob prevzemanju obrokov upoštevate vsa priporočila za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

 

Lep pozdrav.

Irena Babnik, ravnateljica