5. dan:

 

Spoštovani starši!

 

Učitelji in učenci sporočajo, da imajo danes predviden prihod iz ZŠVN v Šmartno ob 15. uri. Svoje otroke počakajte pri pokopališču. Obenem vas prosimo, da pri parkiranju pustite dovolj prostora za prihod in obračanje avtobusa, da ne bi prišlo do kakšne neprijetne situacije.

Če bo na cesti gneča in bo zamuda večja od pol ure, vas bosta razredničarki o zamudi obvestili preko eAsistenta.

Hvala za razumevanje.

4. dan:

Imamo se lepo, vreme je sončno, smuka prijetna. Včeraj smo postavljali bivake in se učili, kako preživeti v naravi, se podali na ogled izvira Velikega Javornika in zanimive stare, nedelujoče  hidroelektrarne, postavljene v bližini našega doma. Po večerji pa smo se spoznali s kromatografijo in pripravljali točke za zabavni večer, ki nas čaka danes. Lepo vas pozdravljamo.

Učenci in učitelji 

3. dan:

 

2. dan:

 

1. dan:

Včeraj, 9. 1. 2023, smo učenci 7. razreda in učitelji srečno prispeli v CŠOD Trilobit. Spoznali smo se s hišnim redom, se razporedili v sobe in spoznali pravila alpskega smučanja ter preizkusili svojo opremo. Navdušeni smo bili nad odličnim kosilom in večerjo.

Po večerji so se učenci 7. a razreda preizkusili v igri “štrbunk”, ki jih je navdušila, učenci 7. b pa so spoznali, kaj je trilobit in naredili svoje odlitke trilobitov, polžkov in drugih živalic. Imeli smo se lepo in sladko zaspali.

Danes preživljamo čudovit dan v sončni Kranjski Gori. Snega je dovolj in vsi učenci smučajo!

Lepo vas pozdravljamo.

Učenci in učitelji

Prihod:

Učenci in učitelji sporočajo, da so srečno prispeli v CŠOD Trilobit.